Judith IJnsen


Ik ben Judith IJnsen (1976) geboren te Alkmaar en woonachtig in Heiloo.  Ik beoefen sinds 12 jaar Hatha yoga en al snel voelde ik dat ik meer verdieping wilde in de yoga en de filosofie.  Dit maakte dat ik de 4 jarige Saswitha opleiding voor yoga en wijsbegeerte ben gaan volgen in Bilthoven. In het verlengde van de yoga ligt voor mij de meditatie en Mindfulness. Yoga en meditatie hebben mij veel gebracht zoals meer rust meer bewustwording van de adem, mind en het lichaam. 

De adem heeft een belangrijke plek binnen mijn lessen. Ik heb zelf ervaren dat een verdieping van de adem zoveel voor je kan doen. Het gaf mij meer rust, betere slaap en maakte dat ik dingen makkelijker los kon laten. Daarnaast vind ik het belangrijk om binnen de lessen vooral in het ‘nu’ te zijn. Dit betekent voor mij bij het doen van de asana’s dat je de hele beweging ervaart met daarbij de adem en gedachten. Het bewust worden van spanning en ontspanning. Het gaat om de weg ernaartoe niet alleen om de eindhouding. 

Binnen de opleiding ben ik tevens opgeleid in ademtherapie, ayurvedische massage (ook voor baby’s), yoga voor ouderen en zwangerschapsyoga. 

Tevens ben ik opgeleid als mindfulness trainer en mindful met je baby trainer.

Ik geef tevens aan zwangere vrouwen met veel plezier een hele mooie en fijne training Mindful zwanger en bevallen bij de GGD. 

 

Copyright © Chiron | Ontwikkeld door Specialist in Websites