Simone Bosgra Awhina


   Op 26 jarige leeftijd heb ik mogen ervaren hoe helend zingen en klanken kunnen zijn. Na het overlijden van mijn verloofde Nico werd zingen mijn manier om mijn pijn, frustratie, angst en boosheid te uiten. En zo ontdekte ik de weg van klank en hoe mijn stem niet alleen effect op mijzelf maar ook op anderen heeft. Ik ging concerten geven en kreeg regelmatig te horen dat mensen diep geraakt werden door mijn stem, dat het ontspanning, heling en verstilling bracht.
En zo raakte ik steeds meer gefascineerd door klank, trilling en frequentie en ben mij hier in gaan verdiepen. Ik heb workshops gevolgd bij Chris James, Marius Engelbrecht, Loucas van den Berg & Tom Kenyon en  studeer de Lichtenbergermethode bij Ingrid Voermans. Verder heb ik bij top Amerikaanse zangpedagogen William Riley, Billy Purnell & Seth Riggs gestudeerd.

Op het gebied van heling met energie heb ik Reiki 1 & 2 en Magnified Healing gedaan en neem ik deel aan de vier daagse workshops Qigong van Master Xie Chuang uit China. Verder heb ik een aantal weeklange workshops bij dr. Joe Dispenza en cursussen van yogi Michael Singer & top hypnosetherapeute Marisa Peer gevolgd.

Samen met mijn man en maatje Yme Bosgra geef ik al jaren klankconcerten. Wij hebben inmiddels een prachtige collectie kristallen en koperen klankschalen en Yme’s trots is de grote Chinese gong die gestemd is naar de frequentie van de zon. Tijdens deze concerten verbind ik mij met de bron en de aanwezigen en stromen er intuïtieve, helende klanken door mij heen.

Verder geef ik klankmeditaties en workshops Klank als instrument tot verstilling en welzijn. Meer informatie hierover kun HIER vinden of op mijn website  www.simoneawhina.com

 

Adres

Chiron, Instituut voor Lichaam en Geest

Hoefsmid 3, 1851 PZ, Heiloo

Email: info@chironinstituut.nl

Tel: 06 20488126

Agenda

oktober 2, 2020

vrijdag, 2 oktober, 2020 - vrijdag, 30 oktober, 2020 om 00:00
Let op, nieuwe data groepsopstelling!!

vrijdag, 2 oktober, 2020 om 13:30 - 16:30
Groepsopstelling thema: Conceptie en geboorte

oktober 30, 2020

vrijdag, 30 oktober, 2020 om 13:30 - 16:30
Groepsopstelling thema: Energetische Moederlijn


Bekijk de volledige agenda »

Nieuwsbrief

Copyright © Chiron | Ontwikkeld door Specialist in Websites