Simone Bosgra


Simone BosgraIn het gezin waarin ik opgegroeid ben werden geen reguliere medicijnen gebruikt. Voor ieder kwaaltje was wel een natuurlijk middel te vinden en ik kan mij nog goed herinneren hoe mijn vader in grote pannen speciale kruidenthee stond te koken om aan de paarden te geven. Ik geloof in de kracht van de natuur en het zelf herstellend vermogen van het lichaam.

Ook muziek is een onderdeel van mijn jeugd geweest en op 26 jarige leeftijd heb ik zelf mogen ervaren hoe helend zingen en klanken kunnen zijn. Na het overlijden van mijn verloofde Nico werd zingen mijn manier om mijn pijn, frustratie, angst en boosheid te uiten. En zo ontdekte ik de weg van klank en hoe mijn stem niet alleen effect op mijzelf heeft maar ook op anderen. Ik ging concerten geven en kreeg regelmatig te horen dat mensen diep geraakt werden door mijn stem, dat het ontspanning en verstilling bracht.

Ik raakte steeds meer gefascineerd door klank, trilling en frequentie en geef al jaren samen met mijn man en maatje Yme Bosgra klankconcerten. Wij hebben inmiddels een prachtige collectie kristallen en koperen klankschalen en Yme’s trots is de grote Chinese gong die gestemd is naar de frequentie van de zon. Mijn artiestennaam is Simone Awhina. Awhina komt uit Nieuw Zeeland waar ik zeven jaar gewoond heb. Het betekent liefdevol hulp bieden.

Doordat ons paard Saffier erg angstig was, ben ik in contact gekomen met de therapeutische essentiële oliën van Young Living en dit heeft weer een extra dimensie gegeven aan het werken met frequenties. Niet alleen Saffier is echt veranderd door het gebruik van de oliën, bij mij heeft het ook van alles losgemaakt. Waar ik dacht dat ik het verlies van mijn dierbare aardig verwerkt had, bleek na het doen van de Zytoscan dat er twee oliën uitkwamen die gingen over het loslaten van pijn in het hart met betrekking tot verlies en rouw. Ik ben de oliën gaan gebruiken en ging meteen over Nico dromen. Emoties kwamen vrij en ik voelde dat ik op een dieper niveau aan het loslaten was. Ik ben zo enthousiast over het effect van de therapeutische oliën van Young Living en ervaar dit als een fantastische aanvulling op het werken met klank.

Het werken met de Zytoscan is echt fantastisch. Dit apparaat geeft via biofeedback inzicht in wat er in jouw lichaam niet in balans is en welke olie/supplement ondersteuning kan bieden om dit weer in balans te brengen. Het bijzondere van de scan is dat ook aangeeft welke emoties nog in het systeem opgeslagen zijn. Hierdoor kan de energie niet vrij stromen en kunnen er fysieke of mentale klachten ontstaan. Door de scan wordt dit naar het bewustzijn gebracht. Dat alleen al doet iets met je. De oliën kunnen helpen in het loslaten van deze emoties waardoor de energie weer vrij kan stromen en het zelfherstellend vermogen geactiveerd wordt.

Meer informatie kun je vinden op mijn site.

Tel: 06 27145269
Email: info@simoneawhina.com

Adres

Chiron, Instituut voor Lichaam en Geest

Hoefsmid 3, 1851 PZ, Heiloo

Email: info@chironinstituut.nl

Tel: 06 20488126

Agenda

januari 7, 2019

maandag, 7 januari, 2019 - zondag, 30 juni, 2019 om 00:00
Verwacht !!

juni 28, 2019

vrijdag, 28 juni, 2019 - zondag, 30 juni, 2019 om 09:00 - 22:00
Workshop The Force in You door Alexander Krakolinig


Bekijk de volledige agenda »

Nieuwsbrief

Copyright © Chiron | Ontwikkeld door Specialist in Websites