Zwangerschaps yoga


Zwanger & Yoga

 

Gefeliciteerd: je bent zwanger!

 

Als fysiotherapeut heb ik, Roos Veldt, jarenlang zwangere vrouwen (pré en postpartum) begeleid. Zwanger zijn is een bijzondere tijd in je leven. Fysiek verandert er veel tijdens de zwangerschap. Je gewicht neemt toe, je houding en manier van ademen veranderen door het dragen van je kindje. Bovendien word je je meer en meer bewust van het kleine wezentje. Ook verandert er vaak veel op het gebied van wonen en werk.

 

Tijdens de yoga lessen staat de beleving van de zwangerschap centraal. De oefeningen houden je lichaam soepel en vitaal en je leert je adem te gebruiken om bewust te ontspannen. Een belangrijke leidraad in de lessen is om uit je hoofd te komen en je aandacht naar je buik te brengen. Een moment van rust, ontspanning en kracht.

 

Vanaf woensdag 19 september start ik met Zwanger & Yoga bij Chiron.

Graag begeleid ik je tijdens deze bijzondere tijd, waarbij ik mijn kennis vanuit de fysiotherapie zal integreren in de lessen.

 

Start 16 september
Zondag ochtend 11:15 – 12:15 uur
Woensdag 19:00 – 20:00 uur

  • Kosten: proefles: gratis, losse les: €12,50, 5-rittenkaart: €55,00
  • Je kunt vanaf de 14e zwangerschapsweek meedoen. De lessen zijn doorlopend en je kan ze volgen tot aan het eind van je zwangerschap.

 

Nieuwsgierig? Neem contact met mij op voor meer informatie. info@move2yoga.nl of 0614460343.

 

Copyright © Chiron | Ontwikkeld door Specialist in Websites