Fysiotherapie


Hobby of werk niet goed meer kunnen uitvoeren? Beperkt door stijfheid, pijnklachten? Moeizaam herstel na een blessure of ongeluk? Het schiet niet op? U wordt er moe van en wenst dat het verholpen is?

Laat mij samen met u kijken naar uw verhaal, uw historie en op zoek gaan naar de oorzaak waarom uw lichaam moeite heeft om te herstellen.

Vaak is ons lichaam uitgeput, overbelast of slecht behandeld. Staat er iets scheef, zit er iets vast of zijn er andere rest klachten achtergebleven na eerdere pijn episodes (denk aan nierbekken ontsteking, een val of na breuken)! Dat kunnen redenen zijn waarom ons lichaam uit balans raakt en het zelfherstellende vermogen niet in staat is te doen wat het wil doen, nl herstellen. En u een uitgeput en energieloos gevoel heeft.

Dat vraagt om een gedegen analyse van het hele lichaam. En uitleg zodat u begrip op kunt brengen en snapt dat uw lichaam in zijn oneindige wijsheid precies doet wat het moet doen. Ja echt waar, uw lichaam weet precies wat het, onder de gegeven omstandigheden, moet doen. Nl erger voorkomen.
Serieus.

Om daarna het lichaam te kunnen helpen aan het herstel te werken/ zijn oplossings strategie om erger te voorkomen los te laten. Door de gegeven omstandigheden te veranderen, deblokkerende technieken, bindweefsel spanning op te lossen en subtiele oefeningen te doen die uw lichaam verder helpen in het herstellen. En te leren voelen wat er gebeurt gedurende dit alles. Zodat u in de toekomst de signalen uit uw lichaam eerder leert herkennen en weet wat u er zelf mee kunt doen. En uw lichaam niet meer erger schade hoeft te voorkomen, kan ontspannen en soepel worden.

En u weer lekker aan het werk, hobby of andere activiteiten kunt beginnen.

Mooi hé? Fijn idee toch?

Yme Bosgra
Tel: 06 20488126
Email: yme@chironinstituut.nl

Ps, bovenstaande wordt door sommige als alternatief bestempeld!
Mijn benadering is juist gebaseerd op de meest recente inzichten uit diverse, wetenschappelijke stromingen. Waarbij er verder gekeken wordt dan puur alleen de fysieke klacht.
Vernieuwend dus. Voorbij aan de oudere methoden waarmee u niet verder kwam.

Voor nadere informatie zie onder psychosomatische fysiotherapie.

Adres

Chiron, Instituut voor Lichaam en Geest

Hoefsmid 3, 1851 PZ, Heiloo

Email: info@chironinstituut.nl

Tel: 06 20488126

Agenda

november 17, 2018

zaterdag, 17 november, 2018 - zaterdag, 1 december, 2018 om 09:00 - 12:30
Adembewustwording (3x zaterdagochtend)

december 14, 2018

vrijdag, 14 december, 2018 om 13:30 - 16:00
Groepsopstelling

december 21, 2018

vrijdag, 21 december, 2018 om 19:45 - 22:00
Mantra's zingen


Bekijk de volledige agenda »

Nieuwsbrief

Copyright © Chiron | Ontwikkeld door Specialist in Websites