Klankmeditatie


Datum/Tijd
dinsdag, 5 mei, 2020
20:00 - 22:00

Locatie
Chiron, instituut voor lichaam en geest


Klankmeditatie met Simone Awhina

 

Het gebruik van de stemklank is een eenvoudige manier om je gedachten tot rust te brengen, diepe ontspanning te ervaren, welzijn te bevorderen en je bewustzijn te verruimen.

Het is wetenschappelijk bewezen dat klanken kunnen helpen om je hersengolven te vertragen, waardoor het rustiger wordt in je hoofd. Klanken activeren het parasympatisch zenuwstelsel, wat herstel op diep celniveau teweeg kan brengen.

Tijdens deze klankmeditatie ga je ontdekken hoe je jouw klank kunt gebruiken om bovenstaande te ervaren. Ervaring met de stem of meditatie is niet noodzakelijk.

Simone zal ook intuïtieve helende klanken maken die afgestemd zijn op de groep en dat moment.

Investering: € 15,00 per meditatie incl. kopje thee.
Aanvang: 20.00 uur – Einde 22.00 uur

Reacties van deelnemers aan de klankmeditatie:

Het had van mij langer mogen duren. Het was zo stil in mij.

Alle cellen in mijn lichaam resoneerden mee op de klanken.

Simone’s klanken zijn van zo’n hoge frequentie. Ze nemen je mee naar een ander niveau van bewustzijn.

Simone Awhina is zangeres, soundhealer, inspirator en auteur van het succesvolle boek Ik ga op reis en laat achter. Zingeving loopt als een rode draad door haar leven. Intense levenservaringen hebben haar uitgenodigd om de weg naar binnen te maken om te ontdekken wat echt belangrijk is en contact met haar bron te ervaren. Zo kan zij een kanaal van licht en liefde zijn. Haar warme, pure stem en klanken ontroeren, verstillen en raken diep in de ziel. Happinez noemde het een healingvoice. Bezoekers zeggen dat haar stem door engelen gedragen is.
Simone heeft zich ontwikkeld in het werken met klank als instrument tot welzijn, qigong en andere vormen van energiewerk. Verder heeft zij zich verdiept in mindfulness en de weg van de Tao. Simone geeft klank- & verstillende concerten, workshops, meditaties en retraites.
Meer informatie: www.simoneawhina.com

Copyright © Chiron | Ontwikkeld door Specialist in Websites