Roos Veldt


Mijn naam is Roos Veldt. Bij Chiron geef ik Hatha Yoga en Zwanger & Yoga lessen. Tijdens de yoga lessen maak ik gebruik van mijn ervaring als fysiotherapeut.

In 2012 heb ik, tijdens een drukke en intensieve periode, voor het eerst ervaren wat Hatha Yoga voor je kan betekenen. Mijn nekklachten werden minder, hoofdpijn verdween én ik werd mij bewust van mijn adem. De adem waar ik mij voorheen nooit mee bezig hield. De rust die daardoor ontstond vond ik inspirerend. Ik wilde dan ook graag meer over de herkomst en het beoefenen van yoga te weten komen en ben een 4-jarige opleiding gaan volgen bij Saswitha Yoga en Wijsbegeerte. Daarnaast heb ik mij verdiept in Lichaamswerk, Biofeedback, Lage rug & Bekkenklachten, Zwangerschapsyoga & Zwangerfit, Slaapproblemen, Ademtherapie en Yoga Nidra. Sinds kort geef ik ook Ayurvedische massage en Zwangerschapsmassage.
De kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan wil ik graag overbrengen op anderen. Om op die manier je eigen unieke lichaam te ontdekken en te laten ervaren dat yoga je kan helpen om te gaan met jouw grenzen. Leer je lichaam te accepteren precies zoals het op dit moment is!

 

https://www.roosveldt.nl/

info@roosveldt.nl

 

 

Copyright © Chiron | Ontwikkeld door Specialist in Websites