Joyce Vermeeren


IMG_9214

21 augustus 2020 was mijn laatste werkdag in Chiron. In Frankrijk beginnen we een B&B met ruimte voor workshops weekenden (yoga, Chinese gym, koken, sieraden maken, schilderen, kruiden e.d.) en nascholingen voor de complementaire zorg. Ook komen er arrangementen zoals een wijntour langs lokale wijnboeren. Kijk voor meer informatie:

www.bedandbreakfast-nievre.com Indien je op de hoogte wil blijven van de activiteiten, kun je mij een mail sturen dat je de nieuwsbrief van de B&B wil ontvangen.

Ik wens jullie nog heel veel succes met de praktijk en Chiron. Dank voor de collegialiteit en gezelligheid en hopelijk zien we elkaar weer!

Au revoir!

Joyce Vermeeren

mail: jelve@dds.nl

Ruim 20 jaar heb ik een praktijk in acupunctuur en natuurgeneeskunde voor kinderen en volwassenen gevoerd met als motto: professionele zorg met persoonlijke aandacht op een verantwoorde wijze.
Daarnaast ben ik taalwetenschapper: ik voltooide in het verleden de studie Nederlands richting taalkunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en in juli 2016 voltooide ik de Masteropleiding Toegepaste taalwetenschap specialisatie taalpathologie, eveneens aan de VU.

Ik begon met het volgen van de 5-jarige hbo opleiding Natuurgeneeskunde aan de Academie in Hilversum terwijl ik werkzaam was als manager in de volkshuisvesting. Ondanks of misschien juist door mijn drukke baan wilde ik meer weten over gezondheid, natuur, kruiden, energieën. Na het voltooien van deze studie startte ik mijn praktijk en begon ik daarnaast met een 3-jarige vervolgstudie Chinese geneeskunde aan de Anglo-Dutch institute for Oriental Medicine in Overveen, zodat ik ook acupunctuur kon uitoefenen.

Hierna heb ik nog vele nascholingen en specialisaties gevolgd, o.a. Chinese kindergeneeskunde, gynaecologie, cosmetische acupunctuur en Chinese gezicht- hoofdmassage. Naast de praktijk geef ik les aan therapeuten in opleiding, o.a. bij het CNE (Centrum voor Natuurgeneeskunde en Educatie) en het Platform Dutch Shiatsu Academy. Ook geef ik diverse workshops en cursussen en schrijf ik artikelen voor vakbladen.

De drijfveer voor mijn handelen is mijn liefde voor taal/communicatie, voor de natuur, voor mens en dier, voor kruiden, voor de klassiek Chinese gedachte dat alles met elkaar een eenheid vormt. Mijn stijl van werken is luisteren, invoelen, betrouwbaar, praktisch, professioneel, verantwoord en het bieden van een totaalbehandeling met acupunctuur, natuurgeneeskunde, kruiden, voedingsadviezen, massage.

E-mail: jelve@dds.nl  Tel: 06-51476974

Copyright © Chiron | Ontwikkeld door Specialist in Websites