Yoga en klankconcert


Datum/Tijd
dinsdag, 10 maart, 2020
19:30 - 21:30

Locatie
Chiron, instituut voor lichaam en geest


Yoga & Klankconcert met Astrid Kops & Simone Awhina

Laat je meevoeren op een innerlijke reis van ontspanning, stilte en heling.

Eerst 75 minuten heerlijk met je lichaam bezig zijn tijdens een Yin yoga sessie om je vervolgens liggend op een matje onder te dompelen in een warm bad van kristallen & Tibetaanse klankschalen, chakra klankbuizen, Chinese gongs en de gevoelige songs en helende klanken van Simone Awhina.

De yoga houdingen bevordert de bloedsomloop, de ademhaling, het zenuwstelsel en het hormoonsysteem. Ze versterken de spieren en gewrichten en maken de wervelkolom en het gehele beenderenstelsel veerkrachtig. Yoga geeft energie, kan stress reduceren, werkt ontspannend en kan je geest tot rust brengen. Hierdoor ben je ontvankelijker voor de helende klanken.

In de yoga sessie zal Astrid houdingen aanbieden die de deelnemers ontvankelijker kunnen maken voor het helende concert.
De houdingen worden in verschillende niveaus uitgelegd, dus zowel beginners als de meer gevorderde yogi’s zijn van harte welkom deze unieke ervaring bij te wonen.

De klankschalen hebben een zuiverend effect, de chakrabuizen resoneren met onze energiebanen en de prachtige gong brengt je direct in contact met je ‘kosmische zelf’. De klanken benadrukken de innerlijke stilte in jou.

 

Investering: € 27,50 pp incl. thee en lekkers.

 

 

Simone Awhina

Simone Awhina is zangeres, soundhealer en auteur van het boek Ik ga op reis en laat achter. Haar warme, pure stem raakt tot diep in de ziel, ontroert en verstilt. De liefde en bezieling is voelbaar in haar prachtige klank. Happinez noemde het een healingvoice. Bezoekers zeggen dat haar stem door engelen gedragen is.

Tijdens dit concert zal Simone helende klanken maken. Haar man Yme Bosgra heeft een prachtige diepe stem die als een didgeridoo klinkt. Hij zal ook de instrumenten bespelen.

Meer informatie: http://www.simoneawhina.com

Astrid Kops

Astrid Kops heeft al op jonge leeftijd kennis gemaakt met yoga en wil haar enthousiasme over yoga graag overbrengen aan mensen. Zij heeft de deugdenyogaopleiding bij Patty Jongemaets in Amsterdam gevolgd, de Vinyasaopleiding bij Johan Noorloos van de Nieuwe Yogaschool afgerond en de Yin yoga opleiding bij Skadi van Paasschen. Ze geeft al enkele jaren met veel plezier yogalessen aan vijf groepen.

 

Meer informatie www.astridkops.nl

Copyright © Chiron | Ontwikkeld door Specialist in Websites