Volle maan meditatie


Datum/Tijd
donderdag, 8 juni, 2017
10:00 - 11:00

Locatie
Chiron, instituut voor lichaam en geest


Samen staan we sterk

Op zoek naar een groep om samen mee te mediteren en toch niet vast willen zitten aan verplichtingen? Een moment voor jezelf waarin je thema’s die je bezig houden in kunt brengen en helder zicht op kunt krijgen? Een moment waarin de rust terugkeert.

Misschien heb je al gemerkt dat samen mediteren gemakkelijker gaat dan in je eentje. Dat geleide meditaties je ondersteunen bij je focus houden.

De energie met volle maan is bijzonder krachtig. Er is als het ware een springvloed aan energie beschikbaar en die kun je gebruiken om doelen te bereiken die wel wat kracht kunnen gebruiken. Miljoenen mensen mediteren rondom volle maan, wat een krachtig groepsveld creëert. De energie van dit groepsveld kan een bijdrage leveren aan de groei van het bewustzijn van de mensheid en uiteraard ook van je eigen bewustzijn.

Wat is jou thema?

Tijdens de volle maanmeditatie is er alle ruimte om je eigen thema in te brengen. De groepsenergie ondersteunt je om helderheid te krijgen over dit thema en om de rust erin te vinden. De volledige acceptatie van dat wat er is. Je maakt contact met het licht in jeZelf en je eigen kracht. Opgeladen kun je je weg dan weer vervolgen.
Opgeven via http://www.het-licht.net/events/volle-maanmeditatie-10/

Copyright © Chiron | Ontwikkeld door Specialist in Websites