Lifeforce Kundalini Activation


Datum/Tijd
zondag, 18 september, 2022
13:00 - 15:00

Locatie
Chiron, Instituut voor Lichaam en Geest


Lifeforce Kundalini Activation, Awakening by Transmission

Loslaten en in balans komen, badend in een hoog energetisch energieveld.

Wil jij jouw (levens)energie weer laten ontwaken? In balans komen? Je weer verbinden met je lichaam? Herinneren wie je werkelijk bent?
Op een veilige manier, in een krachtig en liefdevol energieveld neergezet door een Stargate?
Dan is dit voor jou!!

Dan nodigen wij je uit voor een Lifeforce Activation sessie op zondag 4 en 18 september om 13:00 in centrum Chiron in Heiloo.

Tijdens een sessie wordt door middel van directe overdracht, je eigen levensenergie (ook wel Kundalini genoemd) geactiveerd op een natuurlijke wijze. Het is een krachtige, helende en bewegende meditatie, waardoor een diep intern proces begint en je energetische blokkades – fysiek, mentaal en emotioneel – kunt loslaten en weer in contact komt met je eigen helende kracht.

Jouw lichaam is intelligent en weet wat er in het moment nodig is voor balans. Het enige wat je hoeft te doen is het toestaan.

Over de Stargate

In de zaal zal een Stargate staan die we gezamenlijk zullen activeren.

De Stargate is een geometrische structuur en een portaal naar andere dimensies, die een krachtig bewust energieveld uitstraalt. Een energie die je binnen enkele ogenblikken naar een diepe meditatieve staat kan brengen.

Dit hoog vibrerende energieveld maakt het mogelijk gidsen en de wezens uit de hogere dimensies te voelen wanneer we die uitnodigen, waardoor onze vibratie begint te resoneren met die van hen.

Voorbereiding:

  • Neem een flesje water mee
  • Draag losse en comfortabele kleding waar je lekker in kunt bewegen
  • (yoga)mat en eventueel een deken
  • Zorg dat je 1,5 uur van te voren niets meer eet, zodat je met een lege maag aankomt. Eet bijvoorbeeld alleen ‘s ochtends je ontbijt en later nog wat fruit.

Aanmelden via: www.awakenmylifeforce.com of Emiel:  06-14432055

Copyright © Chiron | Ontwikkeld door Specialist in Websites