Bo Schumacher


De meeste mensen hebben wel eens gehoord van Hippocrates zijn lijfspreuk: ‘Let food be thy medicine and medicine be thy food’. Dit vind ik de makkelijkste manier om te omschrijven wat ik doe. Samen bekijken we je voedingspatroon, levensstijl en eventuele stressfactoren, om van daaruit een plan te maken naar een gezonder en duurzame manier van leven. Het is mogelijk met (kleine) aanpassingen grote sprongen in de goede richting te zetten wat betreft jouw gezondheid, energie huishouding, mentale gesteldheid en in je eigen omgeving.

Sinds mei 2018 heb de opleiding klinische Psycho-Neuro-Immunologie afgerond.

Tijdens het consult kijk en luister ik naar de persoon en alles wat er op dat moment speelt in iemand zijn leven. Voeding, sociale contacten, werk en omgeving zijn bijvoorbeeld een paar factoren waar we samen naar kijken, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
Voeding is niet alleen belangrijk voor je lichaam maar ook voor je geest en ziel. Door yoga kwam ik in aanraking met de eeuwenoude geneeswijze Ayurveda. Hierdoor kreeg ik een extra invalshoek op gezondheid.

Ik ben lid van:

  • Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG)

Boschumacher.com 

Copyright © Chiron | Ontwikkeld door Specialist in Websites