Marion Mol


Marion Mol

Bij het opstaan voel je je al moe, lusteloos, boos en je weet niet eens waarom. Je vraagt je regelmatig af wat je hier eigenlijk doet op deze aarde. Geluk lijkt niet voor jou weggelegd. Mensen begrijpen je niet. Je voelt je eenzaam, kunt je inzichten en gevoelens niet delen met anderen. Je doet zo je best om het iedereen naar zijn/haar zin te maken. Je doet zo je best …. en het is zo uitputtend. Een burn-out ligt op de loer. Relaties verslechteren en je vraagt jezelf steeds af “wat doe ik toch verkeerd”?

Ik ben Marion Mol-van Schagen. Het begeleiden van mensen heeft altijd als rode draad doormijn leven gelopen. Dat begon al in mijn vroege jeugd. Ik heb twee jongere zussen. Door de gezinssituatie thuis nam ik de tweede moederrol op mij. Tijdens mijn loopbaan in het
notariaat waren er altijd wel stagiaires of secretaresses die ik begeleidde. Nu begeleid ik mensen die het gevoel hebben geleefd te worden en die overweldigd worden door emoties. De begeleiding is gericht op het vinden van de antwoorden in jezelf, zodat je de eigen verantwoordelijkheid voor je leven weer op kunt pakken en kunt gaan doen waar je écht gelukkig van wordt. De begeleiding vindt plaats in mijn praktijk, in Chiron, buiten in de natuur en op reis. Kies je voor mijn begeleiding dan kies je om thuis te komen in jezelf. Voor innerlijke rust, moeiteloosheid en harmonie in je leven. Ik word er enorm blij van als ik zie dat mensen die ik begeleid hun kracht en stralendheid weer voelen en hun eigen verantwoordelijkheid voor hun leven (weer) durven op te pakken. Het geeft me steeds weer een dankbaar gevoel dat ik daar een bijdrage aan mag en kan leveren.

Marion geeft regelmatig volle maan meditaties in Chiron. Klik hier voor de agenda

Meer informatie www.het-licht.net

Tel: 072 – 5 33 47 03 / 06 – 108 38 062

E-mail: marion@het-licht.net

Copyright © Chiron | Ontwikkeld door Specialist in Websites