Hildegard Boender


 foto-hildegard

Psychosociale begeleiding en Individuele opstellingen.
Voor vragen van mentaal/emotionele aard, bij fysieke klachten, zingevingsvragen en meer. Rustig, zonder oordeel kijk ik met je mee naar de vraag onder de vraag.

 

Stel, je ervaart steeds hetzelfde probleem in je leven en je krijgt maar niet je vinger erachter. Of je hebt een steeds terugkerend conflict, dat maar niet oplost. Of je bent ziek en wilt je genezing helpen.

Wat je vraag ook is, er zijn altijd bewuste en onbewuste lagen, verborgen in jouw thema. En juist die onbewuste onderstroom bepaalt het meest.

Via een opstelling leer je die onbekende, sturende lagen kennen. In een opstelling krijgen ze een plaats en een stem. Informatie komt tevoorschijn, emoties worden gevoeld en spanning verdwijnt. Een nieuw perspectief ontstaat.

Ik werk met Voice Dialogue (je gaat in gesprek met een denkbeeldig persoon of thema), Innerlijk Kind werk, en Individuele opstellingen.

 

Mijn kracht ligt in luisteren en invoelen, het ordenen van de grote en kleinere verbanden. En het inzichtelijk maken van jouw proces. Ik help je bij het ontmoeten van de emotionele stukken.

Stap voor stap ziet het er anders uit. Er komt licht en lucht, rust en kracht.

 

Voor meer informatie zie www.hildegardboender.nl

 

.

Copyright © Chiron | Ontwikkeld door Specialist in Websites