Hildegard Boender


 foto-hildegard
Alles heeft zijn eigen plaats in de ontwikkelingsweg die we als mens gaan. In essentie is niets goed of fout. Rustig, zonder oordeel, kijk ik met jou mee naar je vraag en de context waarin jouw vraag zich voordoet.

Stel, je ervaart steeds hetzelfde probleem in je leven en je krijgt maar niet je vinger erachter. Of je hebt een steeds terugkerend conflict, dat maar niet oplost. Of je bent ziek en wilt je genezing helpen.

Wat je vraag ook is, er zijn altijd bewuste en onbewuste lagen, verborgen in jouw thema. En juist die onbewuste onderstroom bepaalt het meest.

Via een opstelling leer je die onbekende, sturende lagen kennen. In een opstelling krijgen ze een plaats en een stem. Informatie komt tevoorschijn, emoties worden gevoeld en spanning verdwijnt. Een nieuw perspectief ontstaat.

Ik werk met Voice Dialogue (je gaat in gesprek met een denkbeeldig persoon of thema), Innerlijk Kind werk, en Individuele opstellingen.

 

Mijn kracht ligt in luisteren en invoelen, het ordenen van de grote en kleinere verbanden. En het inzichtelijk maken van jouw proces. Ik help je bij het ontmoeten van de emotionele stukken.

Stap voor stap ziet het er anders uit. Er komt licht en lucht, rust en kracht.

 

Voor meer informatie zie www.hildegardboender.nl

 

.

Meer informatie is te vinden op www.hildegardboender.nl.

Adres

Chiron, Instituut voor Lichaam en Geest

Hoefsmid 3, 1851 PZ, Heiloo

Email: info@chironinstituut.nl

Tel: 06 20488126

Agenda

Geen Evenementen

Bekijk de volledige agenda »

Nieuwsbrief

Copyright © Chiron | Ontwikkeld door Specialist in Websites