Valentijns klankconcert (VOL)


Datum/Tijd
dinsdag, 14 februari, 2017
20:00 - 22:00

Locatie
Chiron


 

Dit concert is volgeboekt. Het volgende klankconcert is op 18 maart.

Laat je meevoeren op een innerlijke reis van ontspanning, stilte en heling. Een warm bad van kristallen & Tibetaanse klankschalen,  chakra klankbuizen, Chinese gongs  en gevoelige songs en helende klanken van Simone Awhina.

De klankschalen hebben een zuiverend effect, de chakrabuizen resoneren met onze energiebanen en de prachtige gong brengt je direct in contact met je ‘kosmische zelf’. De klanken benadrukken de innerlijke stilte in jou. Er wordt ook gebruikt gemaakt van essentiële oliën. Deze oliën brengen de geest en het zenuwstelsel tot rust waardoor je naar een diepere ontspanning kunt gaan en de klanken nog dieper binnen kunnen komen. Speciaal voor deze avond worden er olien gebruikt die het hart openen om liefde op een dieper niveau toe te laten.

Simone Awhina is zangeres, soundhealer en auteur van het boek Ik ga op reis en laat achter. Haar warme, pure stem raakt je diep in de ziel, ontroert en verstilt. De liefde en bezieling is voelbaar in haar prachtige klank. Happinez noemde het een healingvoice. Bezoekers zeggen dat haar stem door engelen gedragen is.

Tijdens dit concert zal Simone helende klanken maken. Haar man Yme Bosgra heeft een prachtige diepe stem die als een didgeridoo klinkt. Hij zal ook de instrumenten bespelen.

Als je tijdens het concert op de grond wilt liggen of zitten, neem dan zelf een yogamat en/of kussen mee. Je kunt ook gewoon op een stoel zitten. Omdat we naar een diepe ontspanning gaan, daalt je lichaamstemperatuur. Het is daarom aan te raden een deken of warme trui mee te nemen.

Meer informatie essentiële oliën www.chironinstituut.nl/essentiele-olieen/

 

Investering: € 15,00 pp incl. kopje thee

Copyright © Chiron | Ontwikkeld door Specialist in Websites