Mantra zang avond


Datum/Tijd
vrijdag, 23 maart, 2018
19:30 - 22:00

Locatie
Chiron, instituut voor lichaam en geest


 

Mantra’s zingen.

Wel of niet?
Als je van zingen houdt, is de vraag al enigszins beantwoord.
Maar het zingen van mantra’s houdt meer in dan gebruikmaken van je stem.
Doorgaans worden bij het mantra-zingen woorden, c.q. zinnen gezongen en herhaald, die ontleend zijn aan oeroude geschriften. In India zijn dat bijvoorbeeld de Veda’s. De taal waarin deze zinnen staan is het Sanskriet. In onze moderne tijd wordt deze taal, net als het Latijn, niet meer (zo vaak) actief gebruikt. De taal is echter vanwege haar klankvorming en de magische betekenis van de woorden bijzonder krachtig.
Dat merk je tijdens het zingen. Het denken verstilt, het hart wordt aangeraakt – thema van de avond is ‘Vanuit het hart’- , een (universeel) gevoel van verbondenheid, van eenheid, bloeit op.
En dat opbloeien krijgt nog eens extra accent door de datum waarop we onze mantrazangavond hebben gepland, nl. rond de eerste lentedag, t.w. vrijdag 23 maart aanstaande.

De avond vindt plaats in de grote zaal van CHIRON, De Hoefsmid 3 en begint om 19:45 uur (inloop v.a. 19:30 uur). Halverwege de avond is er een theepauze.
De bijdrage die van u wordt gevraagd is minimaal € 7,50.
De gehele opbrengst is bestemd voor Stg. Raja (zie www.stichtingraja.nl).

We zouden het fijn vinden, als u zich in verband met de indeling van de ruimte en de verzorging van de traktatie in de pauze, hetzij via de website (www.sangha-mudita.nl), hetzij telefonisch (06-27571885) voor deze avond zou willen aanmelden.

Graag zien we uw aanmelding tegemoet.

Rini Kroon
Hans Stoop

Copyright © Chiron | Ontwikkeld door Specialist in Websites