Klankconcert thema Kerst


Datum/Tijd
zaterdag, 24 december, 2016
20:00 - 22:00


Kerst, een tijd van bezinning, verstilling, verbinden met jouw kern. Simone Awhina en Yme Bosgra nemen je vanavond mee naar binnen. Ervaar een warm bad van kristallen & Tibetaanse klankschalen, chakra klankbuizen, Chinese gongs en helende klanken. Een meditatie met essentiële oliën geeft een extra dimensie aan deze avond. Simone zal ook een aantal prachtige songs zingen die de echte betekenis van kerst weergeven. Zin om op een andere manier in de sfeer van kerst te komen? Je bent van harte welkom!

Simone Awhina is zangeres, soundhealer en auteur van het boek Ik ga op reis en laat achter. Haar warme, pure stem raakt je diep in de ziel, ontroert en verstilt. De liefde en bezieling is voelbaar in haar prachtige klank. Happinez noemde het een healingvoice. Bezoekers zeggen dat haar stem door engelen gedragen is. Haar man Yme Bosgra heeft een prachtige diepe stem die als een didgeridoo klinkt. Hij zal ook de instrumenten bespelen.

Meer informatie: www.simoneawhina.com

Investering: € 20,00 incl. drankje en lekkers

Reserveren:http://www.simoneawhina.com/index.php/agenda/2016/klankconc1?thanks=1#rfb

Meer informatie over de klankinstrumenten –

De kristallen klankschalen hebben een reinigend en zuiverend effect. Zij zenden een krachtige en pure resonantie uit. Samen bespeelt, ontwikkeld zich een wonderbaarlijk harmonisch energetisch klankspel. Diep doordringend in al onze lagen, is het communicatie op het hoogst ervaarbare niveau. De hoogfrequente trillingen brengen je naar een diepe ontspanning.

De klankbuizen bestaan uit een zevental buizen die gebruikt worden voor het energiesysteem. De klank is gebaseerd op de waarden van de rondgang van planeten in ons zonnestelsel, niet op de muzikale toonladder. Ze resoneren meer met onze niet-zichtbare, subtiele lichamen, energiebanen en de poorten van energie. Hierdoor staan ze direct in verband met ons ‘kosmische zelf’. Dit zelf is eeuwig en herkend de subtiele trillingen van dit klankconcert.

De gong is een van de krachtigste instrumenten uit het verre verleden waarin de harmonie van de chaos herkend wordt. Bij het subtiel bespelen van de wind gong (leeuwengong) met een zachte klopper ontstaat het geluid van de ruisende wind of het brullen van de leeuw. Er ontstaat een grondtoon met een zeer fijne overtoon reeks. De gong neemt je mee naar jouw kern terwijl je tegelijkertijd de verbondenheid met alles om je heen ervaart.

Voor meer informatie over de werking van essentiële oliën, klik hier.

Adres

Chiron, Instituut voor Lichaam en Geest

Hoefsmid 3, 1851 PZ, Heiloo

Email: info@chironinstituut.nl

Tel: 06 20488126

Agenda

oktober 29, 2021

vrijdag, 29 oktober, 2021 om 13:30 - 16:30
Groepsopstelling Levensmissie, vrijdag 29 okt

november 19, 2021

vrijdag, 19 november, 2021 om 13:30 - 16:30
Groepsopstelling De manifestatie van jouw Werk, vrijdag 19 nov

december 10, 2021

vrijdag, 10 december, 2021 om 13:30 - 16:30
Groepsopstelling Levensmissie & relaties, vrijdag 10 dec


Bekijk de volledige agenda »

Nieuwsbrief

    Copyright © Chiron | Ontwikkeld door Specialist in Websites